ÇANAKKALE AYVACIK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI

2016-2017 TERCİH DANIŞMANLIĞI KOMİSYONLARI

Temel Eğitim Ortaöğretime (Ortak Sınavlar) geçiş Tercih Danışmanlığı Komisyonu tarafından; 14 Temmuz – 24 Temmuz 2017 tarihleri arasında İlçemiz Merkezde Atatürk Ortaokulu ve Ümmühan Hatun Ortaokulunda, Gülpınar Beldesinde Şehit J.Uz.Çvş.  Aycan ÖZDİL Yatılı Bölge Ortaokulunda ve Küçükkuyu Beldesinde Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulunda öğrencilere danışmanlık hizmeti verecektir.

Ortaöğretimden Yüksek Öğretime Geciş (ÖSYS) Tercih Danışmanlığı Komisyonu tarafından; 18 Temmuz – 26 Temmuz 2017 tarihleri arasında İlçemiz Merkezde Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Ayvacık Anadolu İmam Hatip Lisesinde ve Ayvacık Anadolu Lisesinde, Gülpınar Beldesinde Gülpınar Çok Programlı Anadolu Lisesinde, Küçükkuyu Beldesinde Küçükkuyu Fernur Sözen Anadolu Lisesinde öğrencilere danışmanlık hizmeti verecektir.

Açıklama : İlçemiz Merkez ve Beldelerinde  toplam  -9- (DOKUZ)  komisyon olmak üzere tüm ortaokul ve liselerde, yukarda belirtilen tarih aralıklarında öğrencilerimize tercih danışmalığı hizmeti verilecektir. 

 

Sayın Halkımıza Saygıyla Duyurulur

Ümmühan Mah. Lise Cad. No2 Çankaya İlkokulu Alt Katı - 02867121006

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.